Lekker dessertje!

Tarte-Tatin – 4 personen

Ingrediënten

  • 1 vel bladerdeeg
  • 4 appelen (boskoop)
  • 250g kristalsuiker
  • 150g boter
Bereiding
  1. Schil de appelen, snij ze in 4 en verwijder het klokhuis. Smelt de boter in een grote pan en doe de suiker erbij. Roer in de pan tot de karamel mooi bruin is.
  2. Leg de appelen in de pan op de karamel, leg het bladerdeeg erop en sluit alles mooi af. Zet de pan in een voorverwarmde oven op 180°C, gedurende 30 à 35 minuten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s